maanantai 29. maaliskuuta 2010

Punainen linssikeitto

4:lle


8-10dl vettä
1-1,5 dl punaisia linssejä
1 iso sipuli
1-2 valkosipulin kynttä
1 prk yrttimausetttua tomaattimurskaa (Rainbow)
1/2 paprikaa
Mausteita esim. chili, Herbamare
tilkka öljyä paistamiseen
(kermaa)

Ohje
Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli, kuullota kevyesti kattilassa, pienessä öljytilkassa. Lisää vesi, linssit, tomaattimurska ja paloiteltu paprika. Keitä 10 min. Mausta ja anna vielä kiehua, kunnes linssit ovat kypsiä (n. 5-10 min). Loraus kermaa tekee keitosta pehmeämmän makuisen, ja halutessaan keiton voi myös soseuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti