keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Jauheliharisotto

4:lle

2dl riisiä
1pkt jauhelihaa
1 sipuli
100g herneitä
3 palaa pakastepinaattia
2 porkkanaa
mausteita esim. mustapippuri, soijakastike

Ohje
Keitä riisit paketin ohjeen mukaan. Paista jauheliha, ja pilkottu sipuli. Raasta porkkanat karkealla terällä ja lisää jauhelihan joukkoon, seuraavaksi pinaatti ja lopuksi herneet. Jatka paistamista koko ajan, jotta porkkanat kypsyvät. Mausta. Lisää viimeiseksi riisit, tarkista maku ja tarjoile vaikkapa chiliketsupin kera.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olen just syönyt, muuten kävisi näitä lukiessa huonosti. Olen harrastelijakokki ja risotosta pidän erityisesti.
    Teen perusrisottoa, riisiä, kanalientä, valkoviiniä, sipuli ja /tai(valosipuli) jutskaa, ripaus sahramia ja lopuksi parmesan juustoa, toimii!

    VastaaPoista
  2. Risotto onkin ihan loistavaa arkiruokaa. Saanhan laittaa tuon reseptisi oikein kunnolla esille? Tuollaista risottoa en ole nimittäin koskaan tehnyt. Kuulostaa hyvälle!

    VastaaPoista