keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Chilinakit

3:lle

Ainekset
1/2 pkt nakkeja
1pss suikalejuureksia (180g)
1 ruutu nuudelia
1-2 dl vettä
chili-mausteita Tähän käy hyvin myös esim. tähteeksi jäänyt tacokastike (Meillä Blue Dragon Minced Hot Cilli 1 1/2 rkl ja 1 rkl aurinkokuivattua tomaattimurskaa, tilkka kermaa)

Pilko nakit pannulle, lisää kasvikset ja paista hetki (5 - 10 min) Mausta. Sekoita joukkoon kuivat (murskatut) nuudelit ja sekoittele ne hyvin, jolloin nuudelitkin imevät osan mausteista. Lisää vesi ja sekoittele hiljaksiin pari minuuttia, kunnes nuudelit ovat kypsiä. Jos chiliä on lipsahtanut reilusti, tai haluaa muuten herkutella, tujaus kermaa tekee ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti