torstai 8. huhtikuuta 2010

Lohkoperuna-tonnikalavuoka

by Anuv

Jihuu, ensimmäiset rohkeat ovat uskaltaneet reseptejään lähetellä! Laitan niitä tänne esille tulo/kokeilujärjestyksessä. Tarkoitukseni olisi ehtiä kokeilemaan kaikkia reseptejä (sitä vartenhan tämän julkiseksi laitoin, että saisin uusiakin!), joten älkää hermostuko, ellei reseptinne tule ihan heti esiin.

Tämä ruoka sai kotiraadilta varsin hyväksyvän vastaanoton. Kotona sattui olemaan sitruunamajoneesia, joten laitoin sitä, tavallisen sijaan. Ja perunoihin mausteeksi vähän Capsi Tomaatti&Yrtti perunankuorrutetta. Melkoisen tukevaa, mutta hyvää ja äärettömän helppoa!


4:lle

2 pss lohkoperunoita (á n.400g)
2 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
1/2 prk majoneesia
perunoihin mausteita
(suolaa)

Ohje
Kypsennä lohkoperunat uunivuoassa miltei kypsiksi (n. 200 astetta, puolisen tuntia), mausta ja laita halutessasi suolaa (tonnikalassa ja majoneesissa oli suolaa riittävästi meidän makuun). Sekoita kevyesti, ja kypsennä vielä hetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti