lauantai 24. huhtikuuta 2010

Savulohitahna

by Rosmariini&Timjami
 
Lohta jäi savustettaessa juuri sen verran yli, että tätä oli hyvä kokeilla. Meillä miesväki ei oikein pidä hapanmaitotuotteista, joten tuunasin ohjetta sen verran, että vaihdoin maustekurkun sinappikurkkusalaatiksi. Se taittoi juuri sopivasti turkkilaisen jogurtin  happamuuden.

Savulohta (muussataan ja katsotaan ruodot pois)
Maustekurkkua (silputaan ihan hakkelukseksi)
Sitruunapippuria
Kermaviili TAI Samanverran maustamatonta turkkilaista jogurttia
Majoneesia (maun mukaan, mitä enemmän, sen täyteläisempää, mitä vähemmän sen
terveellisempää)
Tuoretta tilliä ja ruohosipulia kunnon niput (ilmankin pärjää talvella jos
pakko on ja kuivatuillakin selviää)

Sekoitetaan kaikki aineet paksuksi tahnaksi/kastikkeeksi

Nautitaan ruisleivän/hapankorpun/pinaattilettujen päällä tai minkä tahansa
ruoan lisukkeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti