keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pekonibroileria juurespedillä

4:lle

1 pkt pekonia
1 pkt broilerin (maustamattomia) rintafileitä
Juureksia sen mukaan mitä kaapista löytyy esim.
 -lanttu
-porkkana
-nauris
-punajuuri

1 sipuli
valkosipulia
reilu loraus öljyä (tähän ei tule muuta nestettä)
mausteita (suola, pippuri, chili, yms.)

Jos on oikein nälkäisiä syöjiä, keitetyt perunat maistuvat hyvin lisukkeena, muille riittänee salaatti.

Pilko uunivuokaan juurekset ja sipulit. Lisää öljy ja mausteet, sekoita. Jos haluat broilereista voimakkaamman makuisia, mausta myös ne. Kääri jokainen rintafile yhteen pekonisuikaleeseen ja asettele ne juuresten päälle. Pilko loput pekonit pieniksi paloiksi, riputtele kasvisten joukkoon.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä = n. 30-45min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti